Ο γνωστός κομμωτής είναι ακόμα πληγωμένος από τα σχόλια που άκουσε στο J2US. «Είναι άσχημο για τους γονείς να ακούνε να προσβάλουν το παιδί τους».

O Τρύφωνας Σαμαράς φαίνεται πως δεν ξεχνά τα σκληρά λόγια που του είπε η Δέσποινα Βανδή για την εμφάνισή του με μαλλιά ράστα και φουστανέλα και όπως λέει ο ίδιος η τραγουδίστρια αν μη τι άλλο του χρωστάει μια συγγνώμη.

Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν ρωτήθηκε «ποιο σχόλιο σ’ έχει ενοχλήσει περισσότερο ως τώρα στο J2US» για να απαντήσει:

«Με τη Δέσποινα Βανδή ήρθα σε αντιπαράθεση, γιατί το σχόλιο της για μένα ήταν άκυρο, ακόμη δεν μου έχει ζητήσει συγνώμη.

Νομίζω ότι η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη, αλλά βλέπω από τον τρόπο της ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μου, οπότε και χωρίς να μου το λέει είναι σαν να μου ζήτησε συγνώμη.

Διότι ούτε η φούστα που φόρεσα ήταν παραδοσιακή ούτε το τραγούδι που είπαμε ήταν παραδοσιακό. Ποτέ δεν θα προσέβαλα την παράδοση και τα έθιμα της χώρας μας, ήταν άτοπο.

Ο κ. Φασουλής μίλησε απαξιωτικά για μένα, νομίζει ότι θα βγω να παίξω Ίψεν, ότι θα κάνω τον Άμλετ. Είναι ένα τηλεοπτικό σόου. Στην αρχή ήταν υπερβολικός, τώρα καλμάρει τα πράγματα».

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε και για τους δικούς του ανθρώπους λέγοντας πως ο πατέρας του στεναχωρήθηκε με την κριτική της Δέσποινας Βανδή:

«Ο μπαμπάς μου στεναχωρήθηκε πάρα πολύ από την κριτική που έκαναν για τη φουστανέλα η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής.

Του είπα, “μπαμπά μη στεναχωριέσαι, δεν είναι κάτι που με στεναχώρησε”. Είναι άσχημο για τους γονείς να ακούνε να προσβάλουν το παιδί τους».

Πηγή: parapolitika.gr