«Ησαΐα, χόρευε» και «baby bloom» για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, αφού, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ο Ολυµπιονίκης και η πρωταθλήτρια ενόργανης γυµναστικής θα παντρευτούν αρχές ∆εκεµβρίου στον Αγιο ∆ιονύσιο, στο Κολωνάκι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Φυσικά, όλα αυτά εφόσον η κατάσταση µε την πανδηµία έχει επανέλθει σε µια κανονικότητα, χωρίς περιορισµούς στις εκδηλώσεις, για να γίνουν όλα όπως ονειρεύεται το ευτυχισµένο ζευγάρι. Γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το Μυστήριο έχει προγραµµατιστεί εκείνη την περίοδο και βεβαίως µετά τους Ολυµπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οσον αφορά τη βάφτιση των δύο κοριτσιών τους, θα γίνει διπλή στα τέλη Μαΐου περίπου και η αρχική σκέψη είναι να τελεστεί στο Γκολφ Γλυφάδας. Την πρωτότοκη κόρη θα την ονοµάσουν Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι τα ονόµατα της µαµάς του Λευτέρη και της Βασιλικής.
Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη, Βασίλης Λαζαρίδης.
Οι νονοί της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι το λαµπερό ζευγάρι είχε κάνει ήδη πολιτικό γάµο το καλοκαίρι του 2019.
Συγκεκριµένα, λίγους µήνες πριν γίνουν γονείς, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν. Τη χαρµόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή η Βασιλική µέσα από τον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram. Σε µία από τις φωτογραφίες το ζευγάρι ήταν ντυµένο στα λευκά και πόζαρε ευδιάθετο, ενώ σε άλλη φωτογραφία η τότε µέλλουσα µανούλα ήταν µαζί µε τις φίλες της και έδειχνε τη βέρα του γάµου της. «Μια εβδοµάδα η κυρία του κυρίου δεν είναι και άσχηµα», είχε γράψει στη λεζάντα.

Ο Λευτέρης και η Βασιλική, πάντως, είχαν ανακοινώσει µέσα από τα social media ότι επρόκειτο να γίνουν γονείς επίσης µε έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο παγκόσµιος πρωταθλητής στους κρίκους και η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυµναστικής είχαν σκηνοθετήσει και είχαν ανεβάσει ένα χιουµοριστικό βίντεο στο κανάλι του Λευτέρη Πετρούνια στο YouTube

Πηγή: parapolitika.gr