Ο Τριαντάφυλλος σήμερα στο «Πρωινό» μίλησε μετά την αποκάλυψη που έκανε για την «συνεύρεση» Παππά – Ελευθερίου στο δάσος του Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τριαντάφυλλος έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» στον χθεσινό τελικό του Survivor, υπονοώντας πως ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου είχαν ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο παιχνίδι.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού« και προσπάθησε να ανασκευάσει τα όσα αποκάλυψε στον αέρα.

«Εγώ σαν Τριαντάφυλλος, σαν Πρόεδρος, είπα κάτι και εσείς τρελαθήκατε. Εγώ είπα ότι είναι πολύ καλά φιλαράκια ο Αλέξης και η Ελευθερία και εσείς το πάτε στο πονηρό. Εγώ δεν είπα τίποτα. Εγώ είπα καλά φιλαράκια» σημείωσε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Με όποια και να παντρευτεί ο Σάκης, εγώ θα τον παντρέψω. Με τον Σάκη είμαστε αδέρφια. Έκανα το παν εγώ και η ομάδα μου για να βγει ο Σάκης. Δε χάναμε σήμερα. Πολλά φιλάκια στη μαμά της Μαριαλένας. Να κοιμηθεί ωραία, γλυκά σήμερα, αλλά το πήρε ο Σάκης. Τι να κάνουμε;» είπε ο τραγουδιστής, ρίχνοντας το «καρφάκι» του.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο μετά το 08:20:

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε την έντονη ενόχληση του με τα λεγόμενα του Τριαντάφυλλου.

Πηγή: parapolitika.gr