Ποιους θέλουν να μηνύσουν οι παίκτες του Survivor Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος, και για ποιον λόγο;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό”» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά, Στέλιος Σούρλας.

Ο δικηγόρος των παικτών του Survivor αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μηνύσεις εναντίον εκείνων που απειλούν τις οικογένειές τους μέσω μηνυμάτων που στέλνουν στα social media.

«Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπούνε στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν μια κριτική, η οποία είναι καλοδεχούμενη.

Αυτό που δεν μπορεί να δεχθεί κανένας είναι οι απειλές και οι απίστευτες ύβρεις, οι οποίες ξεφεύγουν από τα όρια της κριτικής.

Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου δεν θέλει να υπάρξει καμία αναφορά στο όνομά της. Η αδερφή και η μητέρα του του τραγουδιστή και η οικογένεια του Αλέξη Παππά επικοινώνησαν μαζί μου για να κάνω κάποιες ενέργειες, μηνύσεις, εναντίον εκείνων που απειλούν τις οικογένειές τους μέσα από τα social media.

Έχω λευκή εντολή και από τους δύο, σε περίπτωση που το πράγμα ξεφύγει και αγγίξει τα όρια του παράνομου να ενεργήσω αυτοβούλως.

Όταν κάποιος δέχεται απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Στέλνουν απειλητικά μηνύματα στα social media.

Εμείς έχουμε καταγράψει τα μηνύματα που έχουν σταλεί και τα ηλεκτρονικά ίχνη των αποστολέων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Σούρλας.

Πηγή: parapolitika.gr