Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις έκανε δήλωση με την οποία εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους νεκρούς από τη σύγκρουση των δύο τρένων

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έμεινε αδιάφορος από την τραγωδία, ενώ προετοιμάζεται για να λάβει μέρος στο τουρνουά ATP1000 της Καλιφόρνια, ονόματι Indian Wells. Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε ανάρτηση με την οποία εκδήλωσε την υποστήριξή του και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. 

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά 

«Αγαπημένοι μου Έλληνες ακόλουθοι, σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους. Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτήν τη φρικτή τραγωδία. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε αυτούς και στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η απώλεια ανθρώπινων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχθείς με ευκολία και είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Καθώς θρηνούμε για τις απώλειες, ας αφιερώσουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη».

Πηγή: parapolitika.gr