Η Ευδοκία Τσαγκλή ανάμεσα στους επιβάτες που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας στα Τέμπη.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother Ευδοκία Τσαγκλή

 κατάφερε να απεγκλωβιστεί τραυματισμένη, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε στα Τέμπη.

Η μητέρα της, κα Βαλεντίνη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την κατάσταση της Ευδοκίας Τσαγκλή, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μαμά ζω – Είναι τραγωδία καίγεται ο κόσμος

«Το παιδί μου είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω. Λυπάμαι για όλη την τραγωδία που έχει γίνει. Λυπάμαι για τα άλλα παιδιά. Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από ξένο τηλέφωνο και απλά με δύο λέξεις: “Μαμά ζω. Είναι τραγωδία καίγεται ο κόσμος” και το έκλεισε», ήταν τα πρώτα της λόγια.

«Δεν είχε παρέα, ήταν μόνη της. Μέσα στο τρένο βρήκε μια παρέα την κοπέλα με τη γάτα που αγνοείται. Η Ευδοκία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Της απαγορεύουν να μιλά για τα γεγονότα. Υπάρχουν ψυχολόγοι – ψυχίατροι δίπλα της», πρόσθεσε η μητέρα της Ευδοκίας Τσαγκλήπρώην παίκτριας του Big Brother.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε όσο είπε η Ευδοκία Τσαγκλή για το μοιραίο δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη: Τραγωδία στη Λάρισα – Συγκλονίζει η Ευδοκία Τσαγκλή: «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου»


Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr