«Η παραμονή σας σε καραντίνα σημαίνει τα εξής: Δεν τον μεταδίδετε σε κανέναν – δεν τον κολλάτε από κανέναν. Κοινή λογική, έτσι;», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο Τομ Χανκς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο αγαπημένος ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον βρίσκονται εδώ και δυο εβδομάδες σε καραντίνα καθώς κόλλησαν τον κοροναϊό.

Εξακολουθούν να βρίσκονται σε νοσοκομείο της Αυστραλίας για να αντιμετωπίσουν τον ιό. Ο ηθοποιός χθες ανάρτησε νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του, μέσα από το λογαριασμό στο Twitter, αναφέροντας πως πλέον αισθάνονται καλύτερα.

«Γεια σας φίλοι μου. Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και αισθανόμαστε καλύτερα. Η παραμονή σας σε καραντίνα σημαίνει τα εξής: Δεν τον μεταδίδετε σε κανέναν – δεν τον κολλάτε από κανέναν. Κοινή λογική, έτσι;

Θα χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά αν φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθάμε όπου μπορούμε, και να αφήσουμε στην άκρη κάποιες από τις ανέσεις μας, θα περάσει και αυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», έγραψε ο Τομ Χανκς.

Πηγή: parapolitika.gr