Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της

Οι τραγικές εξελίξεις των πυρκαγιών που καταβροχθίζουν αυτές τις ημέρες τα δάση της χώρας μας δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, με τα μηνύματα οργής και αλληλεγγύης να πλημμυρίζουν τα κοινωνικά δίκτυα.

Ανάμεσα στους χρήστες που δεν αντέχουν να παρακολουθούν την Ελλάδα να καίγεται ανήκει και η Δωροθέα Μερκούρη, που ξέσπασε μέσω Instagram καλώντας μας να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο με το ζήτημα της ανακύκλωσης.

Τι έγραψε

«Με κοροϊδεύουν όταν λέω, πάλι θα αγοράσεις ένα μπουκαλάκι νερό επειδή δίψας; Και όταν κάνω ανακύκλωση και μου λένε; Θα πάνε όλα σε μια χωματερή μαζί μην σκας, η Ελλάδα δεν κάνει ανακύκλωση μας κοροϊδεύουν, όταν στο γύρισμα γράφω το όνομα μου στο πλαστικό ποτήρι για να μην πάρω καινούργιο κάθε φορά που θέλω λίγο νερό.

»Το ότι φεύγω χρόνια από μέρη με σακούλες για να κάνω την ανακύκλωση μου. Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι υπεύθυνη και εγώ που δεν μιλάω δεν είπα τίποτα ακόμα πιο δυνατά. Ξέρω ότι μια μικρή κίνηση αν δεν γίνει.. θα είναι τεράστιο λάθος είναι όντως μια πυρκαγιά το είδαμε όλοι τώρα.

»Είσαι και εσύ υπεύθυνος κάθε φορά που θες και ένα πλαστικό, μια μπριζόλα, ένα μεγάλο φαγκρί στην καλοκαιρινή σου ταβέρνα..το καταλάβαμε τώρα. Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει. Photo by @giorgos_moutafis” έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε τη συγκλονιστική ανάρτηση:

Πηγή: parapolitika.gr