Εξηγήσεις για τον Μυλωνογιάννη της Ελλάκτωρ

-Σε επίσημη ανακοίνωση προς τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ, προέβη η Aeolus Investors LLC με στόχο να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι σε ερωτήματα που τέθηκαν αναφορικά με τις δηλώσεις των εκπροσώπων της Greenhill Investments Limited προς τον πρόεδρο της Ελλάκτωρ Α.Ε. Γιώργο Μυλωνογιάννη. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της Aeolus Investors LLC διευκρίνισαν ότι η εταιρεία δεν είχε κανένα ρόλο στη διαμόρφωση των σχετικών δηλώσεων των εκπροσώπων της Greenhill Investments Limited και ουδέποτε οι τελευταίοι είχαν λάβει σχετικές εντολές από την Aeolus Investors LLC για τις δηλώσεις αυτές .

-Δηλαδή όλα αυτά τα σχόλια που αφορούσαν τον πρόεδρο της Ελλάκτωρ Γιώργο Μυλωνογιάννη δεν είχαν την σύμφωνη γνώμη των Αμερικανών της Farallon. Και οι Μπακοκαυμενάκηδες δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν στην πιάτσα για τον Μυλωνογιάννη; Όλο και κάποιος θα τους συμβούλευε φιλικά να προσέχουν. Προφανώς παγιδεύτηκαν από την πολύ παρέα με τον Εξάρχου. Τον πρώην CEO της Άκτωρ, που όπως μαθαίνω έχει αρχίσει να ζορίζεται και μάλιστα για τα καλά.

! Και μιας και αναφέρθηκα στην Ελλάκτωρ, θυμήθηκα μια πληροφορία που έφτασε στ΄ αυτιά μου πριν από μέρες. Σύμφωνα με αυτή από τον εσωτερικό έλεγχο, φαίνεται να έχουν προκύψει φίδια και μάλιστα κανονικά. Κάποιοι λένε ότι όταν θα αρχίσουν να ψάχνουν και οι εισαγγελείς δεν θα την γλιτώσει ούτε ο Προβόπουλος. Βρε που έμπλεξε ο άνθρωπος στα γηρατειά του.
Τα παιχνίδια του Χατζημηνά

-Ο γνωστός έμπορος όπλων και επιστήθιος φίλος του Καμμένου, Κρίστιαν Χατζημηνάς αφού έχει βρει κλειστές όλες τις πόρτες στο Πεντάγωνο και στο Μαξίμου προσπαθεί τώρα να μπει δια της τεθλασμένης. Έβαλε έναν άνθρωπο του, πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής (!), Άμυνας και Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) στην οποία κάποτε (όταν είχαμε αμυντική βιομηχανία) μετείχαν οι μεγαλύτερες κρατικές και ιδιωτικές εταιρείες.

-Τώρα χρησιμοποιεί το κουφάρι της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α για να νομιμοποιήσει την παρουσία του και να ξεγελάσει τον Μητσοτάκη. Απίστευτο θράσος. Μιλά για την ελληνική βιομηχανία όταν όλες οι εταιρείες του είναι ελβετικών συμφερόντων όπως προκύπτει από επίσημα διαθέσιμα στοιχεία. Για ποιο λόγο άραγε; Ή μήπως επειδή από τις πραγματικά πολλές δουλειές που πήρε επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έμεινε κάποιο όφελος για την ελληνική βιομηχανία. Μηδέν εις το πηλίκο.

! Αν κάποιος έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Κρίστιαν σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πιστέψει ότι πρόκειται περί εθνικού ευεργέτη. Ωστόσο όσοι γνωρίζουν επισημαίνουν μια λεπτομέρεια που εν προκειμένου κάνει και τη διαφορά. Το γεγονός ότι ο Χατζημηνάς θεωρούσε τον Καμμένο ως «τύχη» για την Ελλάδα και ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πιστεύε (και ενδεχομένως να εξακολουθεί να πιστεύει) ότι ο Κρίστιαν είναι ότι «καλύτερο» διαθέτει η αμυντική βιομηχανία.
Ένας μελετητής φίλος του Γραφάκου

-Όλο και πιο συχνά ακούγεται ότι κάνει πολλές λανθασμένες κινήσεις ο Γιώργος Ηλιόπουλος της εταιρίας «ΕΠΤΑ» που ασχολείται με περιβαλλοντικές μελέτες και όχι μόνο. Οι πηγές μου λένε ότι κάνει παρέα με τον γνωστό (και μη εξαιρετέο) Μανώλη Γραφάκο, με τη Ρόζυ Χαριτοπούλου (που τώρα αποτελεί το δεξί χέρι του έτερου γενικό γραμματέα του ΥΠΕΝ Κωνσταντίνου Αραβώση), με κάποιους δημάρχους με γνωστό βίο και πολιτεία, ενώ πρόσφατα εντάθηκαν οι φήμες ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη γνωστή εταιρία επικοινωνίας V + O.

-Μάλλον δεν είναι τυχαίο που μαθαίνουμε ότι έχει εμπλακεί και σε μελέτες για τις νέες μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων, αφού τον συστήνει δυνατά ο Μανώλης Γραφάκος ως φίλος του. Επειδή πραγματικά η περίπτωσή του έχει προκαλέσει μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον θα επανέλθουμε σύντομα με πλήρη φάκελο, αφού μάθουμε εάν σε όλους τους δήμους έχει πουλήσει την πλατφόρμα followgreen με την ίδια τιμή, ενώ κάποιες σημαντικές μελέτες που έχει αναλάβει έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σύντομα θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη, αλλά και πώς θα αντιδράσει ο γαμπρός του και η γυναίκα του που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη εταιρία που ίδρυσε ο πατέρας των δύο αδελφιών.

Πηγή: parapolitika.gr