Τους έφερε πιο κοντά

To Συμβούλιο της Ευρώπης φαίνεται πως όχι απλώς ενώνει ανθρώπους από διαφορετικές κομματικές παρατάξεις, αλλά φέρνει πιο κοντά ακόμα και προσωπικότητες που έχουν συγκρουστεί με μεγάλη πολιτική σφοδρότητα.

Απόδειξη το τραπέζι που έγινε στα Χανιά, σε ταβέρνα στο λιμάνι της πόλης, όπου συνδαιτυμόνες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το τραπέζι έγινε το βράδυ της Κυριακής και εκτός των κυρίων Παπανδρέου και Βενιζέλου, παρακάθισαν η γενική γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Δέσποινα Χατζηβασιλέιου, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, η σύζυγος του κ. Βενιζέλου, Λίλα Μπακατσέλου, ο δήμαρχος Χανίων και σκληρός Ανδρουλακικός, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Οικοδεσπότης της όμορφης βραδιάς ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ενώ παρούσα ήταν και η επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Ντόρα Μπακογιάννη. Nα σημειωθεί πως η πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ ήταν αυτή που ανέλαβε την πρωτοβουλία και έκανε το κάλεσμα των υψηλών προσκεκλημένων στα Χανιά. 

Πηγή: parapolitika.gr