Ένα ιδιαίτερο μήνυμα για το φετινό Πάσχα έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

 Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο,έστειλαν τις ευχές τους για την Ανάσταση, συνοδευόμενες από ένα βίντεο.

Το βίντεο έχει μουσική επένδυση το «Περιβόλι» του Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο μάλιστα τον καλλιτέχνη να στέλνει το δικό του μήνυμα για το φετινό «αλλιώτικο, αλλά εξίσου λαμπρό Πάσχα».

Στις υπόλοιπες εικόνες, πρωταγωνιστούν οι άνδρες και οι γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Στο πλαίσιο των ημερών του φετινού Πάσχα, ο Διονύσης Σαββόπουλος με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στέλνουν τις ευχές τους.

Ίσως αυτό το Πάσχα να μην είναι ολόιδιο με τα προηγούμενα και όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως για εμάς τους Έλληνες αυτό το Πάσχα έχουμε διπλό λόγο για να γιορτάσουμε. Να γιορτάσουμε την πιο μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή, την πίστη μας, αλλά μαζί να γιορτάσουμε και την πίστη στις δυνάμεις μας. Να γιορτάσουμε τη θέλησή μας, το κουράγιο μας και όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί μέχρι τώρα και που μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε.

Με λίγη προσοχή ακόμα, θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή. Θα βγούμε από τη δυσκολία και θα βγούμε νικητές και αυτό λέει πολλά για τις ικανότητες του λαού μας και κάνει αυτό το Πάσχα ίσως πιο σπουδαίο από κάθε άλλο.
Δείτε το βίντεο: