Οι υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε αλλά και ο ιδιαίτερος σχολιασμός τους κέρδισαν χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ αποτέλεσαν μια πολύ όμορφη «διαφυγή» για όλους εμάς που δεν καταφέραμε φέτος το καλοκαίρι να πάμε διακοπές.

Την Ιταλία επισκέφθηκαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, όπου έκαναν ένα μεγάλο tour απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα διαφόρων πόλεων.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε πολλά μέρη, μεταξύ των οποίων τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Νάπολη και το Κόμο, τη Βερόνα και τη Μπολόνια.

Η γνωστή influencer φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και γεμάτη ενθουσιασμό έχοντας υπέροχο στυλ.

Να σημειωθεί ότι οι δύο νέοι ταξιδεύουν με μηχανή, πράγμα που σημαίνει ότι ο χώρος των αποσκευών της Μαίρης είναι πολύ περιορισμένος.

Ωστόσο εκείνη κάνοντας έξυπνες επιλογές συνδύασε αέρινα φορέματα, κιμόνο που γίνονται φορέματα και twin sets που φοριούνται μαζί και χωριστά, και έτσι παρά τους περιορισμούς το στυλ της παρέμεινε άψογο.

Οι φωτογραφίες που μοιράζεται με τους followers της η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας θα σας μαγέψουν είτε εξαιτίας των μοναδικών στυλιστικών επιλογών της είτε εξαιτίας της απαράμιλλης ιταλικής αρχιτεκτονικής.

Πηγή: parapolitika.gr