Εκεί βρίσκει την πραγματική ηρεμία και γαλήνη και εκεί αποφάσισε να βαφτίσει τον ερχόμενο μήνα το γιο της

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν επέλεξε το «νησί των ανέμων», τη Μύκονο ή κάποιο άλλο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου για το προσωπικό της καλοκαιρινό «καταφύγιο». Ξεχώρισε την Πάτμο, όπου δημιούργησε το δικό της ησυχαστήριο στο «νησί της Αποκάλυψης»!

Η Τζένη Μπαλατσινού γνώρισε την Πάτμο μετά τον χωρισμό της με τον «γερόλυκο» του περιοδικού τύπου, Πέτρο Κωστόπουλο και από την πρώτη στιγμή μπήκε στην καρδιά της. Της αρέσει να ξυπνά το πρωί, να ατενίζει το απέραντο γαλάζιο από το μπαλκόνι της, να αναπνέει τον θαλασσινό αέρα, να πηγαίνει για περπάτημα ή για τρέξιμο στην παραλία, να απολαμβάνει το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Εκεί βρίσκει την πραγματική ηρεμία και γαλήνη και εκεί αποφάσισε να βαφτίσει τον ερχόμενο μήνα το γιο που απέκτησε από το γάμο της με τον πρώην μπασκετμπολίστα και σήμερα υπουργό υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Όλα αυτά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά της Πάτμου έχουν αγαπήσει και τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού. Η Αλεξάνδρα και η Αμαλία Κωστοπούλου λατρεύουν το νησί και αρκετά συχνά όταν το επισκέπτονται δημοσιεύουν και εκείνες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σπίτι της Μπαλατσινού είναι παραδοσιακό και διατηρεί την αρχιτεκτονική του παλιού κτίσματος. Το ξύλο, τα φυσικά υλικά και η λιτότητα κυριαρχούν και αποπνέουν ένα αίσθημα γαλήνης, ηρεμίας και απόλυτης σύνδεσης με το νησί της αποκάλυψης. Το «καταφύγιο» της Τζένης μοιάζει πραγματικά να έχει ξεπηδήσει μέσα από μιαν άλλη εποχή όμως διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΝ ΤΙΜΕ

Πηγή: parapolitika.gr