Τα ντοκουμέντα με την αδελφή του Αλέξη Τσίπρα σε μεζεδοπωλείο των βορίων προαστίων

Την ώρα που η έρευνα της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής καλείται να διαλευκάνει την αλήθεια για την εμπλοκή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στα πάλαι ποτέ φιλόδοξα «συνεταιριλίκια» στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μεταξύ του Χ. Καλογρίτσα και του Κ. Βαξεβάνη, η προσοχή στρέφεται και στα ακατανόητα κοινωνικά «πάρε δώσε» που είχε σύσσωμη η… αγία οικογένεια της Αριστεράς μαζί τους. 

 

Δηλαδή τα αδέλφια του τέως πρωθυπουργού Αλέξη ΤσίπραΔημήτρης και Ζανέτ, που υποτίθεται δεν είχαν καμιά ανάμιξη στα πολιτικά, επιχειρηματικά και εκδοτικά δρώμενα της χώρας, ώστε να «συναγελάζονται», να διασκεδάζουν ή να κάνουν δημόσιες σχέσεις με παράγοντες της επιχειρηματικής ελίτ και της μιντιακής αγοράς. Στο παρελθόν τέτοιου είδους προκλητικές «συναναστροφές» συγγενικών προσώπων πολιτικών αρχηγών, όπως συνέβαινε με τα αδέλφια του Γ. Παπανδρέου, χαρακτηρίζονταν «σκανδαλώδεις».

Ακόμη και από την Αριστερά, η οποία επί των ημερών του Αλέξη Τσίπρα είχε αναδείξει την «κοινωνική δραστηριότητα» των συγγενών των πολιτικών του αντιπάλων σε «ενοχοποιητικό» στοιχείο και το «εργαλειοποιούσε» επικοινωνιακά για να δώσει αληθοφανή υπόσταση στην επιχειρηματολογία  του «περί οικογενειακής ευθύνης». Ακόμη και σήμερα με τη δική του συναίνεση η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί ακτιβιστικές ενέργειες, πετώντας τρικάκια εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέχεια της αισχρής μεθοδολογίας που ακολουθούσε ο στενός του συνεργάτης Ν. Παππάς όταν στη συνομιλία του με τον Σ. Μιωνή του ζητούσε να δώσει ψευδώς «κάτι για τη Μαρέβα Μητσοτάκη».

 

Για τα αδέλφια Τσίπρα όμως, που «παραγόντιζαν» σε πολλαπλά επίπεδα και έπαιζαν σε όλα τα  ταμπλό του δημοσίου βίου της χώρας, ενώ την ίδια στιγμή προσποιούνται πως δεν είναι πολιτικά πρόσωπα  για να ασχολούνται μαζί τους οι δημοσιογράφοι, δεν τρέχει «κάστανο», όπως λέει και η νεολαία.  

 

Ήδη το Σάββατο τα Παραπολιτικά με αφορμή την υπόθεση Καλογρίτσα, όπου ανέδειξαν τα μυστήρια και τα παράξενα, που συνοδεύουν τις σχέσεις όλων των πρωταγωνιστών σε αυτή την ιστορία, White HouseWhite Porscha κτλ, φιλοξένησαν και μια φωτογραφία του Δημήτρη Τσίπρα με τον εργολάβο Χ. Καλογρίτσα. Και εκεί αναρωτιέται κανείς: Με ποια ιδιότητα ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού συναντιόταν με έναν επίδοξο καναλάρχη και εργολάβο δημοσίων έργων;

 

Απο την άλλη, η Ζανέτ η αδελφή του κ. Τσίπρα, που έβγαινε και δήλωνε στην Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ πως δεν είναι πολιτικό πρόσωπο όταν έδινε εξηγήσεις επί των καταγγελιών για τις σχέσεις της οικογένειας της με τη Χούντα, αν και είναι μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, πως γίνεται να είναι πρώτο τραπέζι πίστα στα κομματικά γλέντια του ΣΥΡΙΖΑ παρέα με τον Βαξεβάνη και την ΑκριβοπούλουΣτις οργανώσεις της Ανατολικής Αττικής, από το Διόνυσο και τη Δροσιά μέχρι το Λαυριο και ενίοτε και εκτός Αττικής, προσκεκλημένη σε εκδηλώσεις υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για να τους αβαντάρει στον αγώνα τους με την ιδιότητα της «αδελφής του αρχηγού». 

 

Και επειδή μπορεί κάποιοι να πουν πως είμαστε υπερβολικοί όταν αναφερόμαστε στις ακατανόητες σχέσεις των αδελφών του Α. Τσίπρα με επιχειρηματικούς και εκδοτικούς παράγοντες, καθώς και με δημοσιογράφους που κατά διαβολική σύμπτωση την «έπεφταν» συνεχώς στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όπως οι Κ. Βαξεβάνης και Κ. Ακριβοπουλου, δείτε τα σχετικά ντοκουμέντα, φωτογραφίες και βίντεο μαζί, για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Τη Ζανέτ Τσίπρα «αγκαλιά» με την Ακριβοπούλου και «συνδιασκεδάδουσα» με τον Κ. Βαξεβάνη στο «Πουγκί», ένα μεζεδοπωλείο των Βορείων Προαστίων, στις περιοχές των πλουσιών της Ανοιξης, της Δροσιάς και του Διονύσου. Η ίδια να καπνίζει αρειμανίως, αν και ήταν σε ισχύ ο αντικαπνιστικός νόμος, μαζί με τους συντρόφους της, και να τραγουδά το «δίχτυ» του Ν. Γκάτσου, έχοντας δίπλα για «δεύτερη φωνή» τον Κ. Βαξεβάνη

 

Πηγή: parapolitika.gr