Περιζήτητη στο εξωτερικό η όμορφη Ελληνίδα

Εκτός από τις πολυτελείς κατοικίες, τους χώρους εστίασης και φιλοξενίας που έχει αναλάβει επιτυχημένα η γνωστή Interior Designer Σίσσυ Φειδά, προχώρησε και στην υλοποίηση ενός μεγάλου project στην καρδιά του Λονδίνου.

Το πολυτελές διαμέρισμα του υπερσύγχρονου κτιρίου Atrium στο κέντρο του Λονδίνου, αποτελεί ένα από τα εννέα ειδικά σχεδιασμένα διαμερίσματα που έχει ολοκληρώσει το γραφείο Sissy Feida Interiors, το οποίο πουλήθηκε στην τιμή των 12 εκατομμυρίων λιρών.

Στόχος της διακοσμητικής μελέτης του μοναδικού αυτού penthouse, ήταν να δημιουργηθεί ένας άνετος και πολυτελής χώρος με μια σύγχρονη αισθητική, χρησιμοποιώντας κλασικά στοιχεία και απλές γραμμές, συνδυασμένα με χρωματικές πινελιές και μοντέρνες διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Έχει δοθεί έμφαση στον σχεδιασμό δυναμικών στοιχείων, όπως τα επιβλητικά κεφαλάρια στα υπνοδωμάτια, διατηρώντας πιο ήσυχες γραμμές γενικότερα στο χώρο. Η επιλογή γήινων αποχρώσεων και ζεστών υλικών όπως δέρμα και ξύλο δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα μέσα από ένα εκλεπτυσμένo στυλ.

Πηγή: parapolitika.gr