Δείτε που βρίσκεται

Είναι ίσως το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο, καθώς είναι εσωτερικά και εξωτερικά καλυμμένο με χρυσό 24 καρατίων.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Ανόι Γκολντεν Λέικ (Hanoi Golden Lake) ολοκληρώθηκε μετά από από μια δεκαετία εργασιών. Το εξωτερικό του προσελκύει την προσοχή των περαστικών λόγω της ασυνήθιστης, χρυσής όψης του. Πρόκειται για ξενοδοχείο 6 αστέρων που καλύπτεται πλήρως από ιαπωνικές κεραμικές πλάκες από πραγματικό χρυσό 24 καρατίων. Αντίστοιχα, εξίσου λαμπερό και… χρυσό είναι και το εσωτερικό του.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που είναι καλυμμένο εσωτερικά και εξωτερικά με χρυσό 24 καρατίων. Εκτός από το επιχρυσωμένο εξωτερικό διαθέτει επιχρυσωμένα έπιπλα, νεροχύτες, μπανιέρες, καθώς και μια σειρά από διακοσμητικά στοιχεία εξίσου καλυμμένα με χρυσό.

«Καθώς ο τουρισμός έχει αναγνωριστεί ως η κερδοφόρα βιομηχανία της τοπικής οικονομίας, πρέπει να προσφέρουμε ένα μοναδικό προϊόν που θα προσελκύσει επισκέπτες», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Χόα Μπιν, που περιλαμβάνει το Ανόι Γκολντεν Λέικ.

Το ξενοδοχείο Μπουρτζ Αλ Αράμπ διαθέτει χρυσό λόμπι 22 καρατίων, το Εμιρειτς Παλας έχει χρυσή οροφή και τοίχους, το ξενοδοχείο Τραμπ Λας Βέγκαςκαι  έχει παράθυρα με χρυσό χρώμα που λάμπουν στο φως του ήλιου. Πηγή: parapolitika.gr