Μια εβδομάδα γεμάτη δράσεις ξεκινά η ΟΝΝΕΔ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου. Στόχος να αναδειχθεί η αναγκαιότητα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ανακύκλωση, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η κλιματική αλλαγή και η ηλεκτροκίνηση είναι κάποια από τα ζητήματα που μας απασχολούν όλους και στα οποία στοχεύουμε να δώσουμε έμφαση.

Με σύνθημα «Το περιβάλλον εξαρτάται από εσένα», η ΟΝΝΕΔ φιλοδοξεί να δείξει τρόπους με τους οποίους ο καθένας από μας μπορεί να συμβάλει σ’ αυτή την προσπάθεια, αλλά και το πώς ένα υγιές περιβάλλον, μέσα από νέες οικολογικές πρακτικές και αναπτυσσόμενους επιχειρηματικούς κλάδους μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για ανάπτυξη της οικονομίας.

«Αξιοποιούμε την ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μετατρέπουμε σε ευκαιρία για ανάπτυξη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, και συμπλήρωσε: «Η γενιά μας είναι η τελευταία που έχει τη δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση, να συμβάλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των κινδύνων με τους οποίους είναι αντιμέτωπος ο πλανήτης.»