Ο γάμος του γνωστού σεφ με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς και η βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα υπό άκρα μυστικότητα και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο σε ένα κτήμα στο Κορωπί.

Τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη σχολίασε σήμερα στην έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Ο γάμος του γνωστού σεφ με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ  καθώς και η βάπτιση του γιου τους Αχιλλέα πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα υπό άκρα μυστικότητα και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο σε ένα κτήμα στο Κορωπί.

Η Ελένη Μενεγάκη που παρακολούθησε τον γάμο μέσα από τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media έστειλε το δικό της μήνυμα στον σεφ και παρουσιαστή.

«Λυσσάξαμε χθες να μάθουμε αν παντρεύεται και που ο Άκης Πετρετζίκης… Πόσο ωραία το έστησε! Μπράβο του! Μπράβο Άκη! Πολύ μου άρεσε που το έκανες όπως ήθελες, με τους φίλους που ήθελες, έδειξες ό,τι ήθελες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρασες φανταστικά και το ένιωσα, γιατί μας άφησες να χαζέψουμε μέσα από τα βίντεό σου και είπα “πετάει ο Άκης”» είπε η παρουσιάστρια.

Πηγή: parapolitika.gr