Συγκίνησε η περιπέτεια του κ. Αμανατίδη

Μια απίστευτη περιπέτεια η οποία ήταν τόσο σπάνια που κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου, είχε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αμανατίδης. Ο Κοζανίτης βουλευτής, όπως αποκάλυψαν χθες τα parapolitika.gr έφτασε στο σημείο να πάθει έμφραγμα, εξαιτίας ενός… σάντουιτς.

Ο κ. Αμανατίδης έφαγε ένα ακατάλληλο σάντουιτς, το οποίο του δημιούργησε πρόβλημα στο παχύ έντερο και κατόπιν προέκυψε μια σπάνια περίπτωση που οδήγησε σε έμφραγμα.

 Ευτυχώς, η δυνατή του κράση τον γλύτωσε  από τα χειρότερα και έχει επανέλθει πλήρως, αν και σοκαρισμένος από την περιπέτεια της υγείας του.

 Μετά την αποκάλυψη του parapolitika.gr για την περιπέτεια του κ. Αμανατίδη, η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου

Μάλιστα, ο ίδιος ο βουλευτής κλήθηκε να κάνει και δηλώσεις για την περιπέτειά του, σημειώνοντας:  «Έφαγα, το βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός. Ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία παράξενα, ότι υπάρχει φλεγμονή. Προσπαθήσαμε να δείξουμε εάν είναι σαλμονέλα. Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσα από αίμα μπήκε στο έντερο και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα», είπε.

 «Έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, ευτυχώς πέτυχα πολύ καλούς επιστήμονες, όλα πήγαν καλά» τόνισε και είπε ότι έχει σκοπό να επικοινωνήσει με το κατάστημα που πήρε το σάντουιτς «για ανθρώπινους λόγους, για τους επόμενους».

Πηγή: parapolitika.gr