Σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ βρέθηκε καλεσμένη, το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Μπόμπα
, να μιλήσει για την απόφασή της να κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού λίγες μόλις μέρες αφού γέννησε.

Η γνωστή influencer, η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο δυο υγιέστατα κοριτσάκια, μίλησε στην εκπομπή, στην οποία ήταν φιλοξενούμενος και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εξαιτίας της εγκυμοσύνης και επειδή ακόμη δεν είχε διαλευκανθεί αν είναι εντάξει να το κάνω ή όχι, δεν είχα εμβολιαστεί. Τώρα, που έχει γίνει σαφές ότι είναι ασφαλές, έκλεισα το ραντεβού για το εμβόλιο για να προστατεύσω και τον εαυτό μου και τους γύρω μου και τις κόρες μου», δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Ο γιατρός μου, μου είπε ότι οι θηλάζουσες μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Είναι μεγάλη συζήτηση, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες, τους γιατρούς μας και τις επίσημες γραμμές που βγαίνουν για την κάθε ομάδα της κοινωνίας. Για τις θηλάζουσες μου είπαν ότι το Pfizer και το Moderna είναι ασφαλές, οπότε για μένα ο μόνος δρόμος είναι ο εμβολιασμός», πρόσθεσε.

«Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος είναι διχασμένος και στη δημοκρατία που ζούμε είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Όμως, το ζήτημα είναι δημόσιας υγείας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι πολύ πιο τρομακτικό να νοσήσεις παρά να εμβολιαστείς. Το εμβόλιο έχει εγκριθεί από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και είναι ελάχιστες οι παρενέργειες. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη, εγώ αυτό κάνω. Πιστεύω ότι η γνώμη των επιστημόνων είναι πολύ πιο έγκυρη», κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μάλιστα είχε νοσήσει μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη στο πρώτο κύμα της πανδημίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης άκουγε με προσοχή τα όσα έλεγε η Χριστίνα Μπόμπα και μάλιστα θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια, όπως και έκανε στον αέρα της εκπομπής, για την κίνησή της να βγει και να προτρέψει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Χριστίνα Μπόμπα ως εκπρόσωπος του κράτους. Αυτό που κάνει η κ. Μπόμπα είναι μια μεγάλη βοήθεια σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Ήταν πολύ σημαντική η παρέμβασή της. Εγώ πραγματικά την ευχαριστώ. Με τέτοιο πνεύμα θα πάμε μπροστά»,  ανέφερε ο Υπουργός.

Πηγή: parapolitika.gr