Με μια «πύρινη» ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου επιχείρησε να απαντήσει στις αποκαλύψεις της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για τη μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα σε πανάκριβη βίλα στο Σούνιο.

Η ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Νέα Δημοκρατία «έχει στη διάθεσή της κάθε στοιχείο του ενοικιαστήριου αφού δηλώνεται στο πόθεν έσχες» στην προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων που έθεσε με ανακοίνωσή της.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «εδώ και έξι χρόνια, είναι δημόσια γνωστό ότι νοικιάζει (ο Αλέξης Τσίπρας) μια εξοχική κατοικία στη Λαυρεωτική, κοντά στη περιοχή του Σουνίου».

Το ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι μια ματιά στο πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα για το 2019, το οποίο είναι δημόσιο έγγραφο, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει δημοσιευμένο κανένα μισθωτήριο.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει εκ νέου σε ψεύδη και επίσης αν υπάρχει κάπου το μισθωτήριο και «παράπεσε» η «ξέφυγε» από το πόθεν έσχες. Ή έστω αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δική του πλατφόρμα για τα πόθεν έσχες.

Κάθε απάντηση θα είναι δεκτή, αρκεί να απαντήσει επί της ουσίας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Αντί η Ν.Δ. να διακινεί ανοησίες, μπας και αλλάξει τη συζήτηση από την πανδημία, ας πληρώσει τις εφημερίες των γιατρών

Η Ν.Δ. μπροστά στον πανικό της για το χάος που έχει δημιουργήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην κατακραυγή από την καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να αλλάξει τη συζήτηση.

Το κάνει, όμως, τόσο άγαρμπα που εκτίθεται.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τη Ν.Δ. ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αγόρασε καμία βίλα γιατί δεν είχε την τύχη να έχει οικογενειακό φίλο τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens ώστε να την έχει μαζί του μεσοτοιχία.

Ούτε επίσης διαθέτει οικογενειακή offshore ώστε να αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι.

Εδώ και έξι χρόνια, είναι δημόσια γνωστό ότι νοικιάζει μια εξοχική κατοικία στη Λαυρεωτική, κοντά στη περιοχή του Σουνίου.

Αν η Ν.Δ., μετά από έξι χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί σήμερα, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν φοράει μάσκα όταν κάνει ποδηλατάδα και φωτογραφίζεται με κόσμο, έχει στη διάθεσή της κάθε στοιχείο του ενοικιαστήριου αφού δηλώνεται στο πόθεν έσχες.

Καλό, πάντως, είναι να γνωρίζει ότι δεν απευθύνεται σε κρετίνους αλλά σε πολίτες που καταλαβαίνουν. Όποτε, αντί για ανοησίες, ας ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό, όπως να προσλάβει γιατρούς στο ΕΣΥ και να πληρώσει τις εφημερίες τους.

Η αποκάλυψη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για το νέο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα: 

Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή το δημοσίευμα των Παραπολιτικών σχετικά με την μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από την λαϊκή συνοικία της Κυψέλης σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή του Σουνιου.

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασημάδευτα, επανερχόμαστε στο θέμα, αποκαλύπτοντας ότι το νέο σπίτι, στο οποίο μένει ο τέως πρωθυπουργός, βρίσκεται μεταξύ των δυο συγκροτημάτων του Τρατολιμανου και του ξενοδοχείου Greencoast.

Στο σημείο αυτό υπάρχουν τρεις βίλες που μεταξύ των άλλων διαθέτουν και ιδιωτική παραλία.

Στην περιοχή αποτελεί κοινό μυστικό ότι διαμένει η οικογένεια Τσίπρα. Μάλιστα προσφάτως, όταν προέκυψε θέμα με την πεθερά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Μπαζιάνα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, μετά από ατύχημα που είχε στην νέα βίλα του γαμπρού της.

Πάντως σε κάθε περίπτωση θα είχε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον ο κ. Τσιπρας, πριν προσφύγει στην γνωστή οδό των δήθεν fake news, να απαντήσει αν η συγκεκριμένη βίλα νοικιάζεται η έχει αγοραστεί; Επίσης θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε αν στην κατασκευή του συγκεκριμένου οικήματος ενεπλάκη κατασκευαστική εταιρεία, που συνδέεται με πασίγνωστο επιχειρηματία .

Δείτε που βρίσκεται το σπίτι