Η λαϊκή ερμηνεύτρια αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο τον σπουδαίο τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή.

Στην αιωνιότητα πέρασε σήμερα ο Τόλης Βοσκόπουλος. Η είδηση του θανάτου του σόκαρε τους θαυμαστές του και όσους μεγάλωσαν με τα τραγούδια του αλλά κυρίως την οικογένειά του και τους συνεργάτες τους.

Πολλοί επώνυμοι από το πρωί τον έχουν αποχαιρετήσει μέσα από αναρτήσεις τους στα social media. Μία εξ αυτών είναι και η Άντζελα Δημητρίου.

Σε ποστ της στο Instagram η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού χαρακτηρίζει τον μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο πρότυπο του οικογενειάρχη, υπόδειγμα του συνεργάτη, εργατικό, χαμογελαστό και τονίζει ότι αδυνατεί να πιστέψει πως έφυγε τόσο ξαφνικά.

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Ένα μεγάλο αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και ανθρώπους που γέννησε η χώρα μας και είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω τον “άνθρωπο” Τόλη μέσα από τις συνεργασίες μας.

Γιατί ήσουν για όλους ο αγαπητός Τόλης, το πρότυπο του οικογενειάρχη, το παράδειγμα του δασκάλου, το υπόδειγμα του συνεργάτη, ο έντιμος, ο εργατικός, ο ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος που πάντα με τον καλό του λόγο και ποτέ διαφορετικά σκεπτόμενος, έβρισκες τον μαγικό τρόπο να φωτίζεις το σκοτάδι με τις ερμηνείες σου. Δεν είπες ποτέ κακό λόγο για κανέναν!

Υπήρξες πάντα μια μεγάλη, ανοιχτή, θερμή αγκαλιά! Άνθρωπος γλυκύτατος, νηφάλιος στο πνεύμα και αριστοκράτης στην παράσταση.

Τα λόγια όμως είναι φτωχά ώστε να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα δημιουργήσει η απουσία σου, γιατί από σήμερα η ελληνική μουσική σκηνή είναι πιο άδεια, γιατί κανείς από εμάς, που σε γνωρίσαμε, δεν μπορεί να δεχθεί, αδυνατεί να πιστέψει ότι εσύ μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, ανεξάντλητης ενέργειας και θετικής σκέψης θα άφηνες πίσω σου τόσο ξαφνικά τόσο μεγάλο κενό.

Καλό ταξίδι, Πρίγκιπά μου, στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις!».

Πηγή: parapolitika.gr