Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο των ’90s αναφέρεται συχνά στον χρόνο που περνάει, αλλά δεν ειναι εμφανές στην εικόνα της που εντυπωσιάζει.

Ο λόγος για την Paulina Porizkova που απόλαυσε τη δεκαετία των ’90s μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Το super model γεννήθηκε στην Τσεχοσλοβακία (9 Απριλίου 1965 – είναι 56 ετών σήμερα) και πλέον έχει διπλή αμερικανική σουηδική υπηκοότητα. Το 1984 σε ηλικία 18 ετών έγινε η πρώτη γυναίκα από την Κεντρική Ευρώπη στο εξώφυλλο του τεύχους μαγιό Sports Illustrated.

Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο αναφέρεται συχνά στον χρόνο που περνάει και στέκεται απέναντι στην κουλτούρα που θέλει τα μοντέλα όταν μεγαλώνουν να μην δείχνουν τις ατέλειές τους.

Η ίδια έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές σε αστείες πόζες χωρίς να νοιάζεται για ρυτίδες και σημάδια του χρόνου που περνάει.

Δείτε ακόμη: Πολίνα Πορίζκοβα: Έκρυψε το στήθος της με μάσκα, αντί να την φορέσει (Εικόνες)

Η Paulina Porizkova φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Angeles Magazine» σε ένα τεύχος με θέμα το γήρας και είναι πολύ περήφανη για αυτό.

«Η συγκεκριμένη εμφάνιση χρειάστηκε δυο ώρες επαγγελματικού μακιγιάζ και μαλλιών. Και εξαιρετικό φωτισμό και μια ταλαντούχα φωτογράφο. Αλλά το αποτέλεσμα είμαι εγώ στα καλύτερά μου, χωρίς ρετουσάρισμα και φίλτρα και τίποτε άλλο», πρόσθεσε η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν στο Instagram:

Πηγή: parapolitika.gr