Μάρτυρας υπεράσπισης ήταν η Τζένη Καρέζη.

Η Τίνα Σακελλάριου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και προέβη σε αποκαλύψεις.

Η χήρα του Αλέκου Σακελλάριου είχε πολλά να πει για τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου.

Για τα ριμέικ, η ίδια σχολιάζει: «Κάναμε τον Ηλία του 16ου. Το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του Σακελλάριου. Το έκανα λίγο για να πάρω το αίμα του πίσω. Παρόλο που ήταν σπουδαίοι ηθοποιοί της νέας γενιάς, δεν μπόρεσαν να φτάσουν τους ηθοποιούς εκείνους και κυρίως τη σκηνοθεσία του Σακελλάριου.

Πρόσφατα κάναμε τους “Μακρυκωσταίους και Κοντογιώργηδες”. Έχουμε ξαναδουλέψει με τον Ρέππα και τον Παπαθανασίου..

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε τον “Ηλία του 16ου”. Επειδή ήξερα ότι κάνει διάφορα του είχα πει Μάρκο πρόσεχε, μην το χαλάσεις το έργο. Τελικά έγινε το αλαλούμ».

Ανάμεσα σε άλλα, η Τίνα Σακελλάριου, έκανε και μερικές αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη και την Άννα Φόνσου.

«Ο Σακελλάριος είχε πολλές κόντρες. Και με την Βουγιουκλάκη είχε κόντρα. Και στα δικαστήρια είχαν πάει.

Μια φορά είχε κάνει ένα νούμερο – παρωδία με την Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ και η Αλίκη του είχε κάνει αγωγή και τον είχε πάει στα δικαστήρια διότι ήταν σκληρό το νούμερο.

Εκείνο που του είχε κακοφανεί δεν ήταν τόσο η αγωγή της Αλίκης, όσο ότι μάρτυρας υπεράσπισης της Αλίκης είχε πάει η Τζένη Καρέζη.

Με την Αλίκη τα βρήκε, αλλά με την Τζένη Καρέζη όχι, γιατί την είχε βγάλει εκείνος στον κινηματογράφο.

Η Αλίκη είχε πολλές κόντρες. Η μόνη που φοβόταν ήταν η Φόνσου.

Η Τίνα Σακελλάριου εκμυστηρεύτηκε και μια άγνωστη ιστορία: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πολλές κόντρες, την μόνη που ίσως φοβόταν ήταν την Άννα Φόνσου,

Κάποια στιγμή είχε ανεβάσει ένα έργο του Αλέκου και άρχισε να λέει του Αλέκου θα φύγω. Γυρίζει κάποια στιγμή ο Σακελλάριος και λέει «Αφού δεν μπορεί το Αλικάκι μας, πάρτε την κ. Φόνσου αύριο για πρόβα». Γυρίζει τότε αυτή και του λέει: «Μα τι είναι αυτά που λες Αλέκο, κάτσε να το συζητήσουμε». Ποτέ δεν ξαναέγινε καμία κουβέντα, τελείωσε το έργο μια χαρά».

Πηγή: parapolitika.gr