Ο πρωθυπουργός του έδωσε θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία του και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε

Με τον Δημήτρη από την Ναύπακτο που «σάρωσε» στις Πανελλήνιες παρά την απώλεια των γονιών του από κοροναϊό, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η δύναμη ψυχής του Δημήτρη Καρακώστα, του νεαρού από τη Ναύπακτο που κατάφερε να ξεπεράσει το προσωπικό δράμα που έζησε με τον χαμό των γονιών του πριν από δύο μήνες, για να συγκεντρώσει τελικά σχεδόν 18.700 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το Nafpaktianews.gr, χθες επικοινώνησε μαζί του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας του τα θερμά συγχαρητήρια του για την μεγάλη του επιτυχία και την δύναμη ψυχής που επέδειξε.

Όπως αναφέρει μάλιστα το τοπικό site, και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν εκφράσει την επιθυμία σε συγγενικό πρόσωπο του 18χρονου να επικοινωνήσουν μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίστηκε από τον χαμό του πρώην αντιδήμαρχου Κώστα Καρακώστα, 56 ετών, και της Νικολίτσας Μούρτου, 51, οι οποίοι έχασαν την μάχη με τον κοροναϊό στο νοσοκομείο του Ρίο.