Η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, είχε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις με την υγεία της. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τηλεφωνικά στην κ. Γεννηματά τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.  «Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει», αναφέρει σε μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα, με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ευχήθηκε στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής να σταθεί δυνατή στην ώρα της πραγματικής μάχης: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία του Κινήματος λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της που απαιτεί νοσηλεία.