Πρώην εργαζόμενη του ξενοδοχείου «Bίλα Ειρήνη», που διαθέτει η οικογένεια της πρώην συζύγου του Γιάννη Ραγκούση καταγγέλλει στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ότι εργαζόταν στη συγκεκριµένη επιχείρηση κατά την περίοδο 2016-2017 χωρίς να έχει ασφαλιστεί βάσει του νόµου

Απάντηση στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 8 Απριλίου και δημοσιεύει καταγγελία πρώην εργαζόμενης στο κοµµάτι της καθηµερινής φροντίδας των δωµατίων του ξενοδοχείου «Bίλα Ειρήνη», που διαθέτει η οικογένεια της πρώην συζύγου του Γιάννη Ραγκούση, Κατερίνας Ρούσσου, στη Νάουσα της Πάρου, δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δια των πληρεξούσιων δικηγόρων του.

Η Σβετλάνα Αργύρη, καταγγέλλει στα Παραπολιτικά ότι εργαζόταν στη συγκεκριµένη επιχείρηση κατά την περίοδο 2016-2017 χωρίς να έχει ασφαλιστεί βάσει του νόµου, γεγονός που η ίδια έµαθε µε ιδιαίτερα επώδυνο τρόπο.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Γιάννη Ραγκούση και η ανάρτηση του αδερφού της πρώην συζύγου του, Χρήστου Ρούσσου

«Με το τελευταίο της δημοσίευμα η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» παραθέτει εκ νέου καταφανώς αναληθή και συκοφαντικά στοιχεία για το πρόσωπο του εντολέως μας, Ιωάννη Ραγκούση, Βουλευτή.

Προφανώς ούτε η χυδαία αυτή επίθεση πρόκειται να μείνει αναπάντητη. Οι κοινοί συκοφάντες σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο, γι’ αυτή την απροκάλυπτη παραποίηση της πραγματικότητας και πλαστογράφηση της αλήθειας.

Για τον Ιωάννη Ραγκούση
Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι
Θεόδωρος Π. Μαντάς
Ευάγγελος Δ. Γεωργακόπουλος