Οι συγκινητικές ευχές του αδερφού της Ελένης Μενεγάκης για την ονομαστική της γιορτή της.

Είναι γνωστή η αγάπη που συνδέει την Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Παρά τα φορτωμένα προγράμματά τους, οι δυο τους πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο για να συναντηθούν και να μοιραστούν πολύτιμες στιγμές.

Και δεν είναι λίγες και οι φορές που εκφράζουν την αδυναμία που τρέφουν ο ένας για τον άλλο μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Αυτό συνέβη και σήμερα, όπου η Ελένη έχει την ονομαστική της εορτή, και ο Θοδωρής της ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» μέσα από ένα πολύ τρυφερό story στο Instagram.

«Χρόνια Πολλά, αίμα μου», έγραψε και συνόδευσε την ανάρτηση με δυο φωτογραφίες τους. Μια πρόσφατη και μια παλιότερη, στην οποία ο ίδιος είναι παιδί. Και οι δυο τους, φυσικά, ήταν και παραμένουν πανέμορφοι σε κάθε ηλικία.

Όταν ήρθε στον κόσμο ο αδερφός της, η Ελένη, ήταν 48 κιλά και 16 χρονών. Τουλάχιστον έτσι είχε αποκαλύψει η ίδια πριν λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε, όταν αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλο παιδί ήταν ο αδερφός της όταν γεννήθηκε και πώς μεγαλύτερο μωρό στη ζωή της δεν είχε δει ξανά.

Η Ελένη Μενεγάκη τον Ιούνιο του 2017 δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της όταν αναφέρθηκε στην ημέρα που ο αδερφός της πήρε το πτυχίο του. «Σας ορκίζομαι, ένιωσα σαν να έπαιρνε πτυχίο ο γιος μου, Άγγελος!», ακούγεται να λέει στο βίντεο παρακάτω και να αποκαλύπτει το πόσο περήφανη είναι για τον αδερφό της.

Η σχέση τους μέχρι και σήμερα είναι άψογη. Ο ένας στηρίζει τον άλλο, μιλούν αρκετά μαζί και μοιράζονται τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους.

Ο Θοδωρής έχει μια εξίσου άψογη σχέση με τα ανίψια του και δεν κρύβει την αδυναμία του στον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο.

Πηγή: parapolitika.gr