Τα προβλήματα παραμένουν, πώς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εγώ όταν ο διπλανός μου έχει προβλήματα, διερωτήθηκε ο αρσιβαρίστας

Για αποδοχή μεγάλης «επίθεσης» αγάπης, έκανε λόγο ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αρσιβαρίστας που πριν από λίγες ημέρες συγκίνησε όλη την Ελλάδα, ο οποίος επέστρεψε χθες από το Τόκιο.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει όλο αυτό που έχει συμβεί. Δεν φανταζόμουν όλο αυτό το κύμα συμπαράστασης που δέχθηκα από τον κόσμο. Σκέφτηκα πόσο δύσκολα έφτασα ως εδώ και… έσπασα. Δεν μετάνιωσα καθόλου για τη συναισθηματική μου έκρηξη», είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μιλώντας στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open «Καλοκαίρι not».

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνέχισε: «Αρκετός κόσμος ταυτίστηκε με τον αγώνα μου, τους ευχαριστώ! Είχα αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι το Τόκιο θα ήταν το αντίο μου. Μεγάλη η επίθεση αγάπης που έχω δεχθεί, αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Πώς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εγώ όταν ο διπλανός μου έχει προβλήματα».

«Μακάρι να βγει κάτι καλό μέσα από αυτό για όλη την αθλητική κοινότητα. Αυτό που θα ήθελα είναι η Πολιτεία να επαναφέρει τα προνόμια της εργασίας. Δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν, μακάρι να γίνουν έργα», πρόσθεσε επίσης ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Πηγή: parapolitika.gr