Ο πρωταθλητής του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι,γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό
και δεν θα λάβει μέρος στο Grand Prix της Αραγονίας. Ο Ρόσι αποτελεί έναν από τους πολλούς αθλητές παγκόσμιας κλάσης οι οποίοι έχουν πέσει θύματα του «αόρατου εχθρού» .

H ανάρτηση του Ρόσι για την ασθένεια 

«Δυστυχώς, σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλά μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό, οπότε κάλεσε τον γιατρό μου, ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κοροναϊό ήταν αρνητικό, όπως και το τεστ που είχα κάνει την Τρίτη. Αλλά το δεύτερο τεστ, του οποίου το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00, ήταν δυστυχώς θετικό. Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Aragon. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα στο Aragon για να είμαι εκεί. Είμαι στενοχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ό,τι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολλο και παρότι το τεστ που έκανα την Τρίτη ήταν αρνητικό απομονώθηκα μετά την άφιξή μου από το Λε Μαν.

Παρ’ όλα αυτά, έτσι είναι αυτή η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα».

Πηγή: parapolitika.gr