Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε βουλευτής Δωδεκανήσων της ΝΔ, Γιάννης Παππάς, ο οποίος θα παραμείνει σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο βουλευτής της ΝΔ ενημέρωσε αυτούς με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή τις τελευταίες μέρες, αναμέσά τους και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας ο οποίος τέθηκε σε προληπτική καραντίνα.

Ο Γιάννης Παππάς ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στο facebook ότι έχει μολυνθεί με κοροναϊό:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, τιμώντας τη μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σας ενημερώνω πώς σήμερα υποβλήθηκα σε μοριακό και rapid τεστ Covid -19, τα οποία είναι θετικά.

Η ευλαβική τήρηση εκ μέρους μου όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, η αυξημένη επαγρύπνηση, οι συνεχείς έλεγχοι, δεν στάθηκαν αρκετοί και ο ιός «χτύπησε» και τη δική μου πόρτα.

Έχω ήδη ενημερώσει όλες και όλους με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και με την καθοδήγηση των ιατρών θα παραμείνω σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αγαπητές φίλες και φίλοι, εφιστώ την προσοχή σας: όχι στη χαλάρωση, όχι στον εφησυχασμό, πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιατί ο αόρατος εχθρός είναι ακόμα ανάμεσα μας».