Τελετή ρόδων, ξεμαλλιάσματα μεταξύ παικτριών και ένας υπέρτατα εγωπαθής εργένης. Ναι, θα μπορούσαμε να μιλάμε για το The Bachelor, όμως αυτή τη φορά αναφερόμαστε στο «Δε μπάτσελορ».

Γνωστός και μη εξαιρετέος στον κόσμο του YouTube, ο Διονύσης Ατζαράκης ετοίμασε ένα βίντεο-παρωδία του ριάλιτι του Alpha, «The Bachelor», στο οποίο σατιρίζει όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στην εκπομπή και που έχουν συναντήσει σειρά αντιδράσεων στα social media.

Την περασμένη εβδομάδα και αφού είχε «στολίσει» το «Big Brother», ο Νίκος Μουτσινάς περιέλαβε και το «The Bachelor» και όσα έχουμε δει ως σήμερα στην εκπομπή.

Ο Διονύσης δεν είναι μόνος στο βίντεο αυτό, πλάι στην πισίνα, το οποίο παρωδεί την πρώτη ημέρα του «The Bachelor» και τη γνωριμία του εργένη με τις διαγωνιζόμενες. Σε ρόλο διεκδικητή της καρδιάς του βλέπουμε τη Μαίρη Συνατσάκη, που άφησε για λίγο τις αναρτήσεις στο Instagram, την Τζένη Μελιτά, την Έλενα Κρεμλίδου και ένα αουτσάιντερ, τον Θωμά Ζαμπρά.

Ο τελευταίος δηλώνει πως έψαξε το καταστατικό του ριάλιτι και δεν αναφέρει πουθενά πως είναι απαραίτητο να ανήκει κανείς στο γυναικείο φύλο για να λάβει μέρος στο «The Bachelor».

Βίντεο: Η παρωδία του «The Bachelor» έγινε viral Το βίντεο τράβηξε το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου και συγκεντρώνει περισσότερα από 142.000 views σε λιγότερες από 24 ώρες στο YouTube. Η παρωδία του «The Bachelor» σκαρφάλωσε έτσι στην 7η θέση των trends στην πλατφόρμα βίντεο της Google. 

Πηγή: parapolitika.gr