«Έχω αντιμετωπίσει βίαιη, σαδιστική συμπεριφορά από σκηνοθέτη», δήλωσε

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Θάλεια Ματίκα, μιλώντας στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι έχει υπάρξει θύμα απρεπούς συμπεριφοράς από σκηνοθέτη. «Έχω αντιμετωπίσει βίαιη, σαδιστική συμπεριφορά από σκηνοθέτη», είπε.

«Συνέβησαν πάρα πολλά γεγονότα. Δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένα πράγματα. Όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλο τον θίασο ήταν μία πάρα πολύ τραυματική εμπειρία. Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ. Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες και τους ανθρώπους που είχαν την τόλμη και μίλησαν. Προσωπικά, δεν έχω αυτή την τόλμη. Αλλά πιστεύω είναι πάρα πολύ σημαντική η κίνηση που έγινε για όλους τους χώρους, όχι μόνο για τον κλάδο μας», πρόσθεσε.

«Εξαιτίας του περιστατικού με τον σκηνοθέτη, είχα στρεσαριστεί πάρα πολύ. Τα Χριστούγεννα μπήκα στο νοσοκομείο, δεν ήμουν καλά. Τότε ήμασταν μαζί με τον Τάσο (Ιορδανίδη), πέρναγε και αυτός το γολγοθά του. Προσπαθούσαμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον», γνωστοποίησε η ηθοποιός.

Πηγή: parapolitika.gr