Τις τελευταίες ώρες το hashtag #cancel_influencer αλλά και το #cancel_kopsialis έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια με τους περισσότερους χρήστες να ζητούν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να σταματήσουν την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Παρελθόν αποτελεί η συνεργασία των αδερφών Αντετοκούνμπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, όπως ανακοίνωσε ο influencer μέσα από τα social media.

Έπειτα από μερικές ημέρες «σιωπής» ο Αλέξανδρος Κοψιάλης επέστρεψε στο instagram για να ανακοινώσει ότι αποσύρεται από τον διαδικτυακό διαγωνισμό που έχει ανεβάσει με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με δώρο ένα σπίτι στην Αθήνα.

Όπως εξήγησε ο ίδιος «όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο περήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που βγήκα να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των Αντετοκούνμπο,  το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα στις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται επειδή μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά από το προφίλ των παιδιών».

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες το hashtag #cancel_influencer αλλά και το #cancel_kopsialis έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια με τους περισσότερους χρήστες να ζητούν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να σταματήσουν την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Μετά από τη θύελλα αντιδράσεων, η οικογένεια Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη. Ετσι με ανάρτησή τους οι «AntetokounBros», ανακοίνωσαν πως ο διαγωνισμός συνεχίζεται, αλλά μόνο από τους δικούς τους λογαριασμούς.

image

Από τη πλευρά του, αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε επίσης πως το όνομά του έχει αναίτια εμπαλκεί με τη λέξη «βιασμός», λόγω της έντονης κριτικής που δέχεται για την στάση του στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

image_2

Όσον αφορά την κλήρωση για το σπίτι στην Ακρόπολη από εδώ και στο εξής την ευθύνη για τον διαγωνισμό έχουν αποκλειστικά οι Αντετοκούνμπο,ενώ οι συμμετοχές από το προφίλ του Αλέξανδρυ Κοψιάλη μετράνε κανονικά.

Πηγή: parapolitika.gr