Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής των ΗΠΑ, Τζέρι Κολάντζελο θέλει τους Στεφ Κάρι και Ζάιον Ουίλιαμσον στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Κάτω από μεγάλα εμπόδια θα βγάλει αποστολή για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο η αμερικανική ομάδα του μπάσκετ. Οι τελικοί του ΝΒΑ
θα τελειώσουν στο χειρότερο σενάριο στις 22 Ιουλίου, αν η σειρά των τελικών φτάσει σε Game 7. Aυτό πράκτικά σημαίνει ότι η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ θα έχει κάνει ήδη το ταξίδι της για την ιαπωνική πρωτεύουσα.

Πλέον το θέμα που προκύπτει είναι ότι οι ομάδες που θα φτάσουν μέχρι τους τελικούς της κάθε περιφέρειας δεν θα μπορούν να δώσουν παίκτες στην Εθνική ομάδα. Για αυτό τον λόγο, ήδη ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζέρι Κολάντζελο έχει σκοπό να επικοινωνήσει με τον Στεφ Κάρι και τον Ζάιον Ουίλιαμσον, οι οποίοι έχασαν τα playoffs για να πάρουν μέρος στην αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή όπως φαίνεται δεν θα παρευρίσκονται οι Κάιλ Λάουρι, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Τζάρετ Άλεν, καθώς και οι τρεις τους το φετινό καλοκαίρι είναι free agents και θέλουν να βρουν ένα κάλο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Πηγή: parapolitika.gr