Η μητέρα του Τάσο Ξιαρχό εξέφρασε την ανησυχία της, και μίλησε σε πρωινή εκπομπή, την ώρα που ο γιος της απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Με τη μητέρα του Τάσου Ξιαρχό
 επικοινώνησε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου την ώρα που ο χορογράφος αγνοούνταν απειλώντας να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα του χορογράφου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή εξέφρασε την ανησυχία της πως η κατανάλωση χαπιών μπορεί να ρίξει το παιδί της σε κώμα, και να μη μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Δείτε ακόμη: Ηλίας Γκιώνης για Τάσο Ξιαρχό -Έχω δεχτεί καταγγελίες ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά αγόρια μαθητές του (Βίντεο)

«Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νεότερο. Έχει εξαφανιστεί, τον ψάχνουν όλοι παντού. Ανησυχώ πολύ γιατί έχει πάρει χάπια αρκετά κι αν πέσει σε κώμα εκεί στις ερημιές (σσ το σπίτι που μεγάλωσε ο Τάσος εκεί που άφησε το αυτοκίνητό του είναι ερημικό μέρος), αν έχει πέσει σε κώμα δε θα τον βρει κανείς.

Καταλάβατε; Εγώ έκανα μια έκκληση και από το Instagram αν είναι με κάποια φίλη κάπου σε κάποιο σπίτι και προσπαθεί να το περάσει έτσι απλά πρέπει να πάει σε ένα νοσοκομείο.

Ήπιε πολλά χάπια και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Το ξέρω ότι τα ήπιε γιατί το είπε σε μια πολύ καλή του φίλη και το πιστεύω. Δε θα της έλεγε ψέματα» είπε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό.

Να θυμίσουμε πως ο Τάσος Ξιαρχό έχει εντοπιστεί και από χθες το βράδυ βρίσκεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, και σύντομα θα λάβει εξιτήριο, ενδεχομένως και σήμερα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις της μητέρας του Τάσου Ξιαρχό:

Φίλοι και συγγενείς του Τ. Ξιαρχό “κατασκήνωσαν” στο αστυνομικό τμήμα

Πηγή: parapolitika.gr