Ο Τάσος Ξιαρχό βρίσκεται σε εκούσια νοσηλεία στο Γ. Κ. Νίκαιας. «Το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνουμε μία συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης» – «Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε».

Μετά τις δηλώσεις του στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μέσα από το νοσοκομείο.

«Το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνουμε μία συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Και απλά είπαν ότι το έσκασα για να γλιτώσω. Ούτε καν.

Στον γυρισμό δεν μπήκαμε καν σε αυτοκίνητο της αστυνομίας αλλά σε ένα απλό, για να μην κινήσουμε καμία υποψία. Όποιος το είπε αυτό, είναι κακοπροαίρετος.

Όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς γιατί αναγνωρίζουν τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν» είπε ο χορογράφος στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Στην ερώτηση αν παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε πως «απλά έτυχε να ‘μια εδώ πέρα, γιατί έχουν δωμάτιο να μείνω. Θέλουν να είμαι μόνος μου μία δύο ημέρες για να είναι όλα ασφαλή. Στο δωμάτιο μπορώ να μείνω μόνος με μία φίλη μου να συγκατοικήσουμε γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος».

«Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές ημέρες για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε» κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr