«Όλοι έχουμε κάνουμε λάθος. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του και ας αγαπήσει τον εαυτό του και όλα λύνονται».

Η κοπέλα που χλευάστηκε από τον Τάσο Ξιαρχό μίλησε στο «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου, λίγες ώρες μετά τις απειλές του για αυτοκτονία.

Το βίντεο που την κορόιδευε για τα κιλά και την ενδυματολογική της επιλογή προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, κάτι που οδήγησε τον χορογράφο να στείλει ανησυχητικά μηνύματα σε φίλους του, λέγοντάς τους ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του.

«Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερη και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι δηλαδή μόνο η δίκη μου πλευρά. Μία κατάσταση μίσους επηρεάζει όλους τους ανθρώπους, και εμένα και τον Τάσο. Και κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως π.χ. κάποιον που είχε κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένη. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή και να υπάρξει τόσο έντονη κινητοποίηση και αντίδραση. Θεωρούσα ότι θα υπάρξει ήρεμη αντίδραση» είπε η Μαίρη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ήταν μία λάθος στιγμή και όλοι έχουμε. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται επειδή έκανε ένα λάθος. Το είπα και χθες, ότι εγώ θα ήθελα να λυθεί προσωπικά. Μεταξύ εμένα και του ίδιου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλα και μήνυμα.

Δεν περιμένεις πραγματικά ότι ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα, να μη σωπαίνει πέντε λεπτά και να μη μου δίνει κι εμένα το δικαίωμα να σωπάσω κι εγώ πέντε λεπτά και να πάρω τον χρόνο μου. Και να πούμε τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Από την αρχή είπα ότι δεν θέλω να πάει δικαστικά».

Η Μαίρη κατέληξε αναφέροντας ότι: «Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ίδιο ωστόσο πρέπει να σεβαστώ τον χώρο του, γιατί και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν κάτι πολύ δύσκολο. Αν με άκουγε τώρα, θα του έλεγα, αν μου επιτρέπει και η κυρία Γερμανού, είναι πάντα εύκολο να το βάζεις κάτω και είναι εύκολο να πεις πέφτω και μένω εκεί που είμαι. Θέλει πολλή δύναμη να κοιτάξεις τον εαυτό σου μέσα σου και να πεις ότι είμαι αυτό. Όλοι έχουμε κάνουμε λάθος. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του και ας αγαπήσει τον εαυτό του και όλα λύνονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Love it» στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr