«Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ταραγμένος με όλη αυτή την υπόθεση και αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να μπορεί να βλέπει και την κόρη του»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμμύδα μίλησε ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή που τις τελευταίες ημέρες κατηγορείται από την εν διαστάσει σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Σπύρος Δημητρίου ανέφερε πως όλα έχουν πάρει τη νομική οδό και συγκεντρώνουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται.

Ακόμη ανέφερε πως ο γνωστός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ταραγμένος με όλη αυτή την υπόθεση και αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να μπορεί να βλέπει και την κόρη του.

«Είναι υποθέσεις πάρα πολύ τρυφερές κυρίως όταν υπάρχει ένα παιδί. Είναι υποθέσεις οικογενειακές. Εξετάζουμε τα δεδομένα με προσοχή και προετοιμάζουμε τυχόν επόμενες κινήσεις μας νομικές κατά όποιου έχει πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια του εντολέα μου αλλά και κάθε άλλου που έχει διαπράξει κάποιο ποινικό αδίκημα.

Είναι ζητήματα και αποδεικτικά στοιχεία που εξετάζονται μόνο ενώπιων του δικαστηρίου εκεί προφανώς θα εξετασθούν και τα δικά μας στοιχεία όπως και της άλλης πλευράς.

Είναι ζητήματα ειδικών. Εγώ έχω ζητήσει από τον εντολέα μου να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία και με έχει διαβεβαιώσει ότι τα στοιχεία αυτά υπάρχουν.

Ο εντολέας μου είναι στη Θεσσαλονίκη και όπως προβλέπει ο νόμος έχει σχεδόν ελεύθερη επικοινωνία με το παιδί του και διανυκτέρευση μαζί του.

Είναι πολύ ταραγμένος, δε μπορεί να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και με μια δήλωσή του να καταρρακώνει και να καταστρέφει προσωπικότητες.

Οι συνέπειες είναι πάρα πολύ άσχημες και δεν είναι δεδομένο ότι οι συνέπειες θα είναι αυτές που επιδιώκει ο καταγγέλων. Όσον αφορά το show εξετάζουμε όλα τα δεδομένα και θα προβούμε σε όποια ενέργεια χρειαστεί».

Πηγή: parapolitika.gr