Όσα δήλωσε το μοντέλο στον αέρα του Love it.

Η Κάτια Ταραμπάνκο κάθισε στον καναπέ του Love it και μίλησε για το γεγονός ότι έχει χωρίσει από την τελευταία της σχέση, το αυτοάνοσο που την έχει ταλαιπωρήσει αλλά και για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει.

Στην αρχή της συζήτησης, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε ότι χώρισε, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί μοιράζεται τις αλλαγές στην προσωπική ζωή της με τον κόσμο.

«Χώρισα από την τελευταία φορά που με είχες δει. Είμαι ελεύθερη, ναι. Πάντα είχα την άποψη, ότι από τη στιγμή που δείχνεις τη ζωή σου προς τα έξω, επιλέγοντας αυτή τη δουλειά, θα είναι υποκριτικό να κρύβεις μια πλευρά της ζωής σου, να μεν να την προστατεύεις αλλά από τη στιγμή που αφήνεις τον εαυτό σου ανοιχτό προς τον κόσμο και πρέπει να σε κρίνει, πρέπει να δεχτείς και το καλό και το κακό. Να του δείχνεις τι είσαι, πώς είσαι… Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για τη δουλειά σου».

Όσον αφορά στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση, η Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε: «Ήμασταν μια μεγάλη παρέα και περάσαμε πολύ ωραία στη Λευκάδα, αλλά… Αφήνω τον χρόνο να απαντήσει συνήθως, το προσπερνάω, το αφήνω. Διαβάζω συχνά τα σχόλια που γράφονται, γελάω πολλές φορές με μερικά από αυτά, αλλά αφήνω τον χρόνο να δείξει».

Τέλος για την πρόταση που της έχει γίνει να παρουσιάσει εκπομπή απάντησε: «Κάτι ισχύει ότι θα είμαι παρουσιάστρια σε εκπομπή μόδας. Όντως συζητάμε για την θέση της παρουσιάστριας αλλά ξέρετε μέχρι να πέσουν οι υπογραφές… Όμως είμαστε πολύ κοντά.»

Πηγή: parapolitika.gr