Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κοινότητα Μανταμάδου, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του χωριού, Χαράλαμπο Τζελαΐδή

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λέσβο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Μανταμάδο και στα γραφεία της τοπικής κοινότητας. Παράλληλα, επισκέφθηκε και το ππρατήριο τυροκομικών προϊόντων του τυροκομείου «Μυστακέλλη» , όπου ήταν και ο τελευταίος σταθμός των επισκέψεων του στην ύπαιθρο της Λέσβου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεναγήθηκε στη λειτουργία της επιχείρησης «Μυστακέλλη» και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της αγοράς και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον τυροκομικό και γαλακτοκομικό τομέα του νησιού από τον υπεύθυνο της εταιρείας, Αντώνη Καλδέλλη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κοινότητα Μανταμάδου, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του χωριού, Χαράλαμπο Τζελαΐδή. Ο πρόεδρος του Μανταμάδου προσέφερε τοπικά κεραμικά ως δώρο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τον ευχαρίστησε για το ότι στη διάρκεια της θητείας του ως πρωθυπουργού μπήκαν τα θεμέλια για τη δημιουργία του Κέντρου Υγείας Μανταμάδου.

Όπως είπε, «το έργο ακόμη δεν έχει ξεκινήσει, είναι όμως σε καλό δρόμο και σύντομα θα προχωρήσει». Επίσης, ενημέρωσε τον κ. Τσίπτα και για άλλα σημαντικά έργα της περιοχής, όπως είναι η επισκευή τού παλιού βιομηχανικού συγκροτήματος που χρησιμοποιείται ως πολιτιστικό Πολύκεντρο.