Όλα όσα έγιναν στη δοξολογία

Συγκίνηση, περηφάνια και πολλά… χαριτωμένα είχε η δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της για τη 200ή επέτειο από την Ελληνική Επανάσταση του 1821
, παρουσία εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας και χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Μπακογιάννης, Κώστας Τασούλας και Γιώργος Πατούλης ήταν το πρώτο ευδιάθετο πηγαδάκι που δημιουργήθηκε.

pigadaki

Φυσικά δεν έλειψαν και χαμόγελα και οι ευχές και με τους… πολιτικούς του αντιπάλους αφού σε αρκετά χαρούμενο κλίμα συνομίλησε και με τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και τον βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Κώστα Σκανδαλίδη.

mitsotakis-tsipras

Αυτό που ξεχώρισε ήταν η… μοναξιά της κορυφής της Κατερίνας Σακελλαροπούλου αφού σύμφωνα με το πρωτόκολλο και ως η πρώτη τη τάξη πολίτης κάθισε μόνη της στην κεφαλή των παρευρισκόμενων .

sakellaropoulou

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μία φορά και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

γιαννα

Πηγή: parapolitika.gr