Η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγέλη μίλησε για την κατάστασή του

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ χρειάστηκε να εισαχθεί στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» έπειτα από αναπνευστικό πρόγραμμα.

Η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στο Όλα Γκουντ και ανέφερε ότι είναι πλέον είναι απύρετος και τρώει καλά.

Παράλληλα, ευχαρίστησε άπαντες για την αγάπη που δείχνουν στον παρουσιαστή.

«Ο Ανδρέας είναι καλά, λίγο αδύναμος αλλά πολύ καλά ψυχολογικά και μάλλον θα βγούμε από το νοσοκομείο την Τρίτη. Είναι απύρετος, τρώει καλά», είπε και πρόσθεσε:

«Τον κρατάνε ακόμα για σιγουριά, να περάσουν αρκετές ημέρες για να ξέρουν ότι δεν θα κάνει πυρετό και θα είναι όλα γκουντ. Είμαστε τρεις μήνες στο νοσοκομείο αλλά όλα εντάξει θα βγει και θα δυναμώσει. Σας ευχαριστώ για όλα και την αγάπη σας».

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και δύο ημέρες μετά βγήκε από την καταστολή.

Σε δηλώσεις της η σύντροφός του, έχει πει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο λίγο πριν βγει και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητο να περάσει την πόρτα της ΜΕΘ.

Πηγή: parapolitika.gr