Επεισοδιακή βραδιά, με συλλήψεις και πρόστιμο, σε νέο καφέ στον Βόλο με καλεσμένο τον ράπερ

Στα εγκαίνια νέου καφέ στον Βόλο, στα οποία ήταν καλεσμένος ο γνωστός ράπερ Snik, η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν όλοι. Στο μαγαζί μπήκε «λουκέτο», του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο, ενώ οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnisianews.gr, ο Snik εκλήθη στο κατάστημα στο κέντρο της πόλης την περασμένη Παρασκευή (8/10), με αποτέλεσμα η παρουσία του να προκαλέσει μεγάλο συνωστισμό, κυρίως ατόμων νεαρής ηλικίας, που κατέφθασαν για να τον δουν από κοντά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στο μαγαζί βρίσκονταν πάνω από 500 άτομα, δίχως να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που βρίσκονται σε ισχύ για την πανδημία του κοροναϊού. Ο συνωστισμός προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας περίπου στις 22:30. Ως αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν να γίνουν δύο συλλήψεις, του ιδιοκτήτη και του υπεύθυνου.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη υπεβλήθη πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ στο καφέ μπήκε «λουκέτο» για διάστημα επτά ημερών. Το Σάββατο το μεσημέρι, οι υπεύθυνοι του καταστήματος με ανακοίνωσή τους αναφέρθηκαν στο συμβάν, ευχαριστώντας παράλληλα όσους βρέθηκαν στο σημείο για τα εγκαίνια.

«Δυστυχώς, οι Αρχές δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και ανέστειλαν τη λειτουργία του καταστήματος για 7 ημερολογιακές ημέρες λόγω συνωστισμού! Είμαστε χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε το επόμενο Σάββατο!», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Πηγή: parapolitika.gr