Το τσάμικο των Ειρήνη Παπαδόπουλου – James Καφετζή και το τραγούδι της Super kiki

Σε ένα κατάμεστο κόσμου νυχτερινό μαγαζί και με το απόλυτο κέφι και γλέντι, να χτυπούν «κόκκινα», μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά και το δυναμικό παρών, πολλών επωνύμων-συμμετεχόντων του «Just the 2 of us», πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, η λαμπερή πρεμιέρα, του Γιώργου Βελισσάρη, της Χαράς Βέρρα, του Πέτρου Ίμβριου και της Σοφίας Δανέζη, στο Vegas Live Stage!

Με τους οιωνούς να δείχνουν, ότι το εν λόγω μαγαζί στον Ταύρο, θα γίνει το hot spot διασκέδασης του φετινού χειμώνα, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα ζούμε, το πιο εκρηκτικό, λαϊκό-δημοτικό γλέντι.

Το καλό τραγούδι, το κέφι και ο χορός, είχαν την τιμητική τους, με τους τέσσερις σπουδαίους καλλιτέχνες, να απογειώνουν, τον κόσμο! Ανάμεσά τους, και σύσσωμη η παρέα του Γιώργου Βελισσάρη, από το Just the 2 of us, η Super Kiki, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Νικηφόρος, ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και άλλοι, που έσπευσαν να τον στηρίξουν, και να απολαύσουν το πιο ξεφαντωτικό πρόγραμμα. Η Super Kiki, μάλιστα, ανέβηκε στην πίστα, τραγουδώντας με το έτερό της ήμισυ, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου, με τον James Kαφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, επιδόθηκαν σε τσάμικο, υπό την μουσική υπόκρουση του Γιώργου Βελισσάρη.

Πηγή: parapolitika.gr