Ο κ. Αντώναρος ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμνλή

Τις πλήρεις λίστες με όλους τους υποψηφίους
βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έκπληξη» αποτελεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Ανατολική Αττική.

Η Κουμουνδούρου διατηρούσε επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του, ωστόσο, ο ίδιος σε συνομιλητές του, παραδεχόταν ότι υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αντώναρος ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμνλή.

Παράλληλα, στη Δυτική Αττική, επιστρέφει και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ως «ευκαιρία για κοινωνία και την πατρίδα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, αλλά και ως «πρώτη ευκαιρία» για το κόμμα του, ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σε μια πανηγυρικού χαρακτήρα συνεδρίαση για την έγκριση του «κυβερνητικού προγράμματος» και κομματικών των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών, «πάμε καλά», είπε ο κ. Τσίπρας, ενώ διέβλεψε πως «το «όχι» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετουσιώνεται σε «ναι» στην αλλαγή. Ναι στην προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας». Για αυτό, «αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να την αφήσουμε να πάει χαμένη», όπως είπε ο κ. Τσίπρας.

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, «οφείλουμε λοιπόν σε αυτή τη μάχη όχι μόνο να ξεδιπλώσουμε το πρόγραμμα και την επιχειρηματολογία μας, αλλά να αντιμετωπίσουμε και τις πρακτικές του Τραμπισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κάνοντας λόγο για «τα fake news, τις δολοφονίες χαρακτήρα, τις προβοκάτσιες, τις στοχευμένες επιθέσεις που επιχειρούν να θέσουν οποιαδήποτε άλλη ατζέντα στο δημόσιο διάλογο εκτός από τα κρίσιμα, τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία», στον απόηχο και των δημοσιευμάτων για την υπόθεση Ραγκούση.