«Λευκή πετσέτα και για τον εμβολιασμό, τη στιγμή που τα κρούσματα συναγωνίζονται τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης», τόνισε το ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη έδωσε μια συνέντευξη εφ ‘ όλης της ύλης στο Mega. Με αφορμή τα όσα είπε, το ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε πως ο πρωθυποργός είναι: «Εκτός τόπου και χρόνου».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει, παρά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ κρουσμάτων και με πάνω από 300 απώλειες την εβδομάδα, και ότι το σύστημα υγείας αντέχει».

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου: «Μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει ανέμελος να περπατάει στο τελευταίο του μίλι, ενώ ασθενείς θα πεθαίνουν πάλι εκτός ΜΕΘ».

Στην ίδια ανακοίνωση, η αξιωματική αντιπολίτευση σημείωσε για τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός: «Λευκή πετσέτα και για τον εμβολιασμό, τη στιγμή που τα κρούσματα συναγωνίζονται τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης».

Και χαρακτήρισε ως: «μνημείο πολιτικού καιροσκοπισμού» την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι στις εκκλησίες δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για τεστ στους ανεμβολίαστους, όπως γίνεται παντού: «γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνος».

Τέλος, το ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως: «Ο κ. Μητσοτάκης βάζει τη δυσαρέσκεια της εκλογικής του πελατείας πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Με πολιτική δειλία, κυνισμό και ανευθυνότητά, αποδεικνύει ότι τελικά δεν έχει τον Θεό του».