Ο τραγουδιστής συνελήφθη στο σπίτι του στα νότια προάστια

Στο σπίτι του στα νότια προάστια, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης καθώς είχε δοθεί εντολή για τη σύλληψή του μετά από μήνυση του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου για συκοφαντική δυσφήμιση
. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μίλησε για τη σύλληψή του στην εκπομπή «T-Live». «Ήταν μία παλιά υπόθεση και επρόκειτο για μία παρεξήγηση. Παλιά θέματα αφορούσε η υπόθεση, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα και κάποια στιγμή είδε ότι έληξε η προθεσμία και διέταξε τη σύλληψή μου» είπε χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν πριν 16 χρόνια, το 2005, όταν η Ουρανία Τουτουντζή είχε υποδείξει τον Πασχάλη Αρβανιτίδη ως πατέρα του παιδιού της, μετά από τεστ πατρότητας που είχε πραγματοποιηθεί. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη ξεκίνησαν έναν αγώνα κατά της Ουρανίας Τουτουντζή, αμφισβητώντας τα αποτελέσματα του γενετιστή, Κωνσταντίνου Πάγκαλου, που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση. Το ζευγάρι μάλιστα τότε σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του είχε κάνει λόγο για «αδιαφανείς διαδικασίες». Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει αναψηλάφηση της υπόθεσης, ισχυριζόμενος πως η πραγματογνωμοσύνη για το τεστ δεν έγινε από το γενετιστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο, αλλά από άλλο άτομο στο εργαστήριό του.

*Δημοσιεύτηκε στην OnTime

Πηγή: parapolitika.gr