Άνθρωπος των εκπλήξεων ο υπουργός Ανάπτυξης

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης  είναι τελικά ο άνθρωπος των εκπλήξεων. Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο υπουργός Ανάπτυξης με τον Νίκο Καρανίκα για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης.

Αυτό αποκάλυψε ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Κόκκινο». «Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρανίκας και πρόσθεσε ότι κανένας δεν κατόρθωσε να τον θίξει, γιατί οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν ξέρουν την ποιότητά του. «Τί έλεγαν για μένα; Οτι είμαι λαϊκής καταγωγής, λες και αυτό αποτελεί μειονέκτημα».

«Το νομοσχέδιο το δικό μας για την κάνναβη το ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Η ΝΔ λέει ότι τώρα κατάλαβε τί ακριβώς σηματοδοτούσε αυτό το νομοσχέδιο και για τους ασθενείς αλλά και για την οικονομία. Πρόκειται για 250 δις επένδυση σε 5 χρόνια και θα πρέπει να είναι κάποιος πολιτικά κομπλεξικός για να πει όχι. Εμείς δεν είμαστε, δεν κάνουμε μικροπολιτική και γι΄αυτό βοήθησα και στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσει αυτό που σε άλλες χώρες δίπλα μας είναι ήδη κεκτημένο» εξήγησε ο κ. Καρανίκας.

Πηγή: parapolitika.gr