Δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος για πρώτη φορά και δεν διστάζει καθημερινά να στέλνει το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια γλυκιά περίοδο με εκείνη.

Μάλιστα, χθες Κυριακή η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τότε δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που την ακολουθούν που σχολίασαν το σώμα της και το γεγονός ότι παραμένει αδύνατη. 

«Με αφορμή αυτά τα διαφορετικά σώματα, το πώς νιώθω αλλά και κάποια μηνύματα σαν αυτά που έχω λάβει αυτή την περίοδο, έκανα μερικές σκέψεις… Εύχομαι όσες βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση να βιώνετε με ηρεμία τις αλλαγές στο σώμα σας. Να είναι μια ομαλή μετάβαση που δεν θα σας αγχώνει. Να έχετε στο περιβάλλον σας ανθρώπους που δεν θα κάνουν άβολα σχόλια για το βάρος σας, το μέγεθος της κοιλιάς σας, τους στήθους σας, τις ραγάδες σας. Να κοιτάτε το σώμα σας με μάτια που ευγνωμονούν αυτό που καταφέρνει αυτή τη στιγμή. Και προς Θεού! Να μη συγκρίνετε το δικό σας κορμί με οποιαδήποτε άλλη. Η σύγκριση είναι ο πιο σίγουρος δρόμος προς την ανασφάλεια.

Κι αν όλα αυτά τελικά σας δυσκολεύουν, εύχομαι να έχετε ανθρώπους που θα ακούσουν τους προβληματισμούς σας χωρίς να έχουν ως μόνιμη απάντηση ένα «Υπερβολές! Μα αυτή θα έπρεπε να είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής σου! Αντί να χαίρεσαι γκρινιάζεις για το σώμα σου». Κάθε συναίσθημα όταν μοιράζεται με κατανόηση μπορεί να εκτονωθεί και να μειωθεί η έντασή του. Και τίποτα από όσα αισθανόμαστε δεν είναι ντροπιαστικό. 

Όλα όσα νιώθεις έχουν αξία και όλα είναι κομμάτι της διαδρομής σου» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να απαντήσει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις εγκυμονούσες γυναίκες που βλέπουν το σώμα τους να αλλάζει για να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή.

Πηγή: parapolitika.gr